Ainutlaatuinen Saaristomeri — Tulevaisuuden reseptit
Heikkilä, Markku; Veijonen, Kari; Ruola, Jaakko; Väänänen, Kalervo; Vahtera, Antti; Luoto, PetteriTuotetiedot
Nimeke: | Ainutlaatuinen Saaristomeri — Tulevaisuuden reseptit | ||
Tekijät: | Heikkilä, Markku (Toimittaja) Veijonen, Kari (Toimittaja) Ruola, Jaakko (Toimittaja) Väänänen, Kalervo (Toimittaja) Ruola, Jaakko (Valokuvaaja, tekijä) Vahtera, Antti (Kirjoittaja) Luoto, Petteri (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789526944265 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 8.3.2023 | ||
Hinta: | 59,00 € (51,75 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Veijonen Consulting Oy |
Painos: | 2023 |
Julkaisuvuosi: | 2023 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 264 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 42 SUOMI |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | meret, luonto, biosfääri, rehevöityminen, estäminen, kunnostus, meriensuojelu, vesiensuojelu, kestävä kehitys, ympäristönsuojelu, skenaariot, tulevaisuus, ekosysteemit (ekologia), ruokakulttuuri, saaristot |
AINUTLAATUINEN SAARISTOMERI. TULEVAISUUDEN RESEPTIT.
Tieto- ja keittokirja Saaristomeren ystäville
Maailmassa ainutlaatuisen Saaristomeren kauneus koskettaa jokaista alueella kävijää. Tässä kirjassa meren lumosta ja sen puhtaan tulevaisuuden välttämättömyydestä kerrotaan sanoin ja kuvin.
Luontovalokuvaaja Jaakko Ruola ja 30 asiantuntijaa sekä vaikuttajaa viestivät eri näkökulmista kansallisaarteemme pelastamisen välttämättömyydestä ja tarvittavien tekojen tulevaisuuden merkityksistä.
Kirjassa keittiömestarit Antti Vahtera ja Petteri Luoto paljastavat parhaat Saarisomeri-reseptinsä ja matkailuveteraani Pentti-Oskari Kangas esittelee villikala-reseptiaarteistonsa täysosumat.
Kirja kaikille Saaristomeren luonnosta huolestuneille ja hyvän ruoan ystäville.
Mainio lahjakirja liikelahjaksi tai ystäville.
Tieto- ja keittokirja Saaristomeren ystäville
Maailmassa ainutlaatuisen Saaristomeren kauneus koskettaa jokaista alueella kävijää. Tässä kirjassa meren lumosta ja sen puhtaan tulevaisuuden välttämättömyydestä kerrotaan sanoin ja kuvin.
Luontovalokuvaaja Jaakko Ruola ja 30 asiantuntijaa sekä vaikuttajaa viestivät eri näkökulmista kansallisaarteemme pelastamisen välttämättömyydestä ja tarvittavien tekojen tulevaisuuden merkityksistä.
Kirjassa keittiömestarit Antti Vahtera ja Petteri Luoto paljastavat parhaat Saarisomeri-reseptinsä ja matkailuveteraani Pentti-Oskari Kangas esittelee villikala-reseptiaarteistonsa täysosumat.
Kirja kaikille Saaristomeren luonnosta huolestuneille ja hyvän ruoan ystäville.
Mainio lahjakirja liikelahjaksi tai ystäville.