Annin uunissa — Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Paakkunainen, Anni
Nimeke: Annin uunissa — Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan
Tekijät: Paakkunainen, Anni (Kirjoittaja)
Paakkunainen, Anni (Valokuvaaja)
Tietäväinen, Sofia (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789510436950
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.3.2019
Hinta: 25,00 € (21,93 € alv 0 %)

Kustantaja: WSOY
Painos: 4. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 190
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.24 Leipominen. Makeiset. Jälkiruoat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: leipominen, ruoanvalmistus, leivonnaiset, vuodenajat
Avainsanat: leipominen, leivonnaiset, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, vuodenajat
Näihin leivontaohjeisiin palaat aina uudelleen!

Paras leivontakirja vuoden makeisiin ja suloisen suolaisiin hetkiin. Annin uunissa tarjoilee ikisuosikit ja inspiraatiota uuteen vuodenaikojen innoittamana.

Anni vie herkulliselle matkalle läpi vuoden ja näyttää, miten nautit jokaisesta vuodenajasta: järjestä vappupiknik, ota kesän marjoista tehty kakku mukaan mökkilaiturille, hyödynnä syksyn sato ja leivo kaikkien aikojen joulu. Anni ohjeistaa myös tekemään täydellisen kakkupohjan sekä täytteitä, kreemejä ja koristeita, joilla toteutat lukuisia erilaisia täytekakkuja. Selkeät ja helpot reseptit on suunniteltu kaiken tasoisille kotileipureille. Myös gluteenitonta tai vegaanista ruokavaliota noudattavat on otettu huomioon.

Anni Paakkunainen on supersuositun ja palkitun Annin Uunissa -blogin kirjoittaja, intohimoinen kotileipuri, yrittäjä ja esteetikko, joka rakastaa eri vuodenaikojen tarjoamaa inspiraatiota. Hän innostaa ja rohkaisee kymmeniätuhansia seuraajiaan leipomaan kotona selkeillä ja helpoilla ohjeillaan. Anni rakastaa kaikkia vaaleanpunaisia leivonnaisia, mutta valitsee suosikikseen maailman parhaan porkkanakakun, jonka kehittelyyn meni vuosia.


"”Tässä kirjassa on kotileipureille luottoreseptejä, joihin on ilo palata uudestaan ja uudestaan. Omassa kirjahyllyssäni opus pääsee eturiviin.“"
Katja Bäcksbacka, Helsingin Sanomat

"”Suositun blogaajan tuhdin leivontakirjan ohjeissa ovat huolelliset tekniikkavinkit ja veden kielelle tuovat makuyhdistelmät, helpot leipaisut ja visuaaliset houkutukset niin sopivassa tasapainossa, että jauhopeukalo syyhyää päästä hommiin.“"
Kodin Kuvalehti