Bakerika
Poussa, ErikaTuotetiedot
Nimeke: | Bakerika |
Tekijät: | Poussa, Erika (Kirjoittaja) Tietäväinen, Sofia (Valokuvaaja) Moborg, Elisabeth (Suunnittelija) |
Tuotetunnus: | 9789520470159 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Tulossa 26.3.2026 |
Ilmestymispäivä: | 26.3.2026 |
Hinta: | 30,00 € (26,32 € alv 0 %) |
Kustantaja: | Tammi |
Painos: | 1. painos, 2026 |
Julkaisuvuosi: | 2026 |
Kieli: | suomi |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Parhaat reseptit ja kurkistus supersuositun leipomon kulisseihin.
Bakerika-leipomon yrittäjä Erika Poussa kertoo oman tarinansa ja jakaa ensimmäistä kertaa herkullisia reseptejään.
Mitä vaatii olla nuori yrittäjä ja jahdata omia unelmiaan? Vahvaa luonnetta, kärsivällisyyttä ja uskoa omaan tekemiseen. Erika on iso unelmoija ja kokki. Kirjassaan hän kertoo rehellisesti yrittämisestä ja Bakerikan filosofiasta - herkullisia reseptejä tai mutkatonta ruokaa unohtamatta. Luova työ on aina ollut Erikan vahvuus, ja hän rakastaa itsensä toteuttamista ruoan parissa.
Erika Poussa on helsinkiläisen catering-yritys Bakerikan perustaja ja omistaja. Hän on luonut useita hittituotteita ja rakentanut Bakerikasta tunnistettavan brändin. Yrittäjyyden ohella Erika on työskennellyt helsinkiläisten, australialaisten ja espanjalaisten ravintoloiden keittiöissä.
Bakerika-leipomon yrittäjä Erika Poussa kertoo oman tarinansa ja jakaa ensimmäistä kertaa herkullisia reseptejään.
Mitä vaatii olla nuori yrittäjä ja jahdata omia unelmiaan? Vahvaa luonnetta, kärsivällisyyttä ja uskoa omaan tekemiseen. Erika on iso unelmoija ja kokki. Kirjassaan hän kertoo rehellisesti yrittämisestä ja Bakerikan filosofiasta - herkullisia reseptejä tai mutkatonta ruokaa unohtamatta. Luova työ on aina ollut Erikan vahvuus, ja hän rakastaa itsensä toteuttamista ruoan parissa.
Erika Poussa on helsinkiläisen catering-yritys Bakerikan perustaja ja omistaja. Hän on luonut useita hittituotteita ja rakentanut Bakerikasta tunnistettavan brändin. Yrittäjyyden ohella Erika on työskennellyt helsinkiläisten, australialaisten ja espanjalaisten ravintoloiden keittiöissä.