Broilerin tarina
Ollila, Tiina; Ääri, HelinäTuotetiedot
Nimeke: | Broilerin tarina |
Tekijät: | Ollila, Tiina (Kirjoittaja) Ääri, Helinä (Kirjoittaja) |
Tuotetunnus: | 9789523938083 |
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja |
Saatavuus: | Tulossa 12.3.2026 |
Ilmestymispäivä: | 12.3.2026 |
Hinta: | 27,00 € (23,68 € alv 0 %) |
Kustantaja: | Into Kustannus |
Painos: | 2026 |
Julkaisuvuosi: | 2026 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 250 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 67.44 Siipikarjan hoito |
Avainsanat: | lihantuotanto, eläinten oikeudet, eläimet, kana, ruoka, ravinto, eläinten hyvinvointi, maatalous, terveys, ilmasto ja ympäristö, ajatuksia herättävä, informatiivinen |
Vaikuttava tietokirja Suomen yleisimmän linnun lyhyestä elämästä murtaa myytit broilerin terveellisyydestä ja ilmastoystävällisyydestä.
Broileri on lähes jokaiselle tuttu ruokalautaselta, mutta harva tietää, minkälainen elämä villistä viidakkokanasta jalostetulle älykkäälle linnulle on suotu.
Broilerin tarina on kirja siitä, mitä tapahtuu ennen kuin hunajamarinoitu suikale päätyy kiireisen kokkaajan pannulle ja mitä sen lautaselle päätyminen oikeastaan maksaa.
Broilerinlihaa pidetään terveellisenä ja ympäristöystävällisenä vaihtoehtona, mutta minkälaisia vaikutuksia sillä todellisuudessa on luonnolle ja ihmisille? Kirja haastaa mainosten myytit ja kysyy, mitä broilerintuotanto todella tekee ympäristölle, terveydelle ja maapallon tulevaisuudelle – ja miksi broileri on nykyään niin keskeinen osa suomalaista ruokakulttuuria.
Broilerin tarina on asiantuntijoiden tutkittuun tietoon nojaava tietokirja jokaiselle, joka syö broileria ja haluaa tietää, mistä se oikeasti tulee.
Broileri on lähes jokaiselle tuttu ruokalautaselta, mutta harva tietää, minkälainen elämä villistä viidakkokanasta jalostetulle älykkäälle linnulle on suotu.
Broilerin tarina on kirja siitä, mitä tapahtuu ennen kuin hunajamarinoitu suikale päätyy kiireisen kokkaajan pannulle ja mitä sen lautaselle päätyminen oikeastaan maksaa.
Broilerinlihaa pidetään terveellisenä ja ympäristöystävällisenä vaihtoehtona, mutta minkälaisia vaikutuksia sillä todellisuudessa on luonnolle ja ihmisille? Kirja haastaa mainosten myytit ja kysyy, mitä broilerintuotanto todella tekee ympäristölle, terveydelle ja maapallon tulevaisuudelle – ja miksi broileri on nykyään niin keskeinen osa suomalaista ruokakulttuuria.
Broilerin tarina on asiantuntijoiden tutkittuun tietoon nojaava tietokirja jokaiselle, joka syö broileria ja haluaa tietää, mistä se oikeasti tulee.