Cognac 3 - Korjuukoneiden kalmisto

Corbeyran, Éric; Chapuzet, Jean-Charles
Nimeke: Cognac 3 - Korjuukoneiden kalmisto
Tekijät: Corbeyran, Éric (Kirjoittaja)
Chapuzet, Jean-Charles (Kirjoittaja)
Brahy, Luc (Kuvataiteilija)
Rauhala, Anssi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789525754797
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tilaustuote toimitetaan myöhemmin
Hinta: 15,00 € (13,16 € alv 0 %)

Kustantaja: Zoom Teufel
Sarja: Cognac 3
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 48
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Kirjastoluokka: 85.32 Suomenkieliset sarjakuvat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: konjakki, valmistus
Avainsanat: sarjakuvat
Genre: jännitys
Kolmiosainen Cognac-albumisarja on mielenkiintoinen yhdistelmä hyvin kauniin ympäristön sarjakuvataidetta, kiperän murha-arvoituksen selvittelyä sekä ylellistä löytöretkeä konjakin valmistuksen ja ainutlaatuisten makuvivahteiden maailmaan.

Viisikymppiset yhteistyökumppanit, käsikirjoittaja Eric Corbeyran ja piirtäjä Luc Brahy ovat syntyjään Ranskan Välimeren satamakaupungeista, Marseillesta ja Istres'stä. Albumisarjan kolmas keskeinen tekijä, yli 10 vuotta nuorempi Jean-Charles Chapuzet on kotoisin Jonzecista, joka sijaitsee lähellä sarjakuvan tapahtumapaikkoja, Charentea, Cognacia ja Angoulemea. Figaron politiikantoimittajana sekä viinikirjojen tekijänä hän tuntee päähenkilön, reportteri Anna-Fanely Simonin taustat sekä viininviljeljöiden ja tislaamoiden toiminnan. Taitavasta ja sävykkäästä värityksestä vastaa 3. osassa Jerome Maffre.

Sarjan kolmas osa Korjuukoneiden kalmisto huipentaa laatukonjakissa marinoidun rikostarinan ja avaa murhamysteerin julman taustakuvion. Aromikkaiden tutustumiskierrosten jatkuessa Cognacin tuotantotaloihin harvinaisia arvokonjakkeja havitelleet ryöstömurhaajat ja ammattirikolliset ryömivät toisaalla esiin koloistaan. Anna-Fanely ja Connor joutuvat kumpikin ankaraan hengenvaaraan uhmakkaiden tutkimustensa vuoksi. Tiukimmat selviytymiskamppailut käydään räjähdysalttiissa konjakkivarastossa sekä sadonkorjuulaitteiston romupihalla. Cognac -sarjasta muodostuu viipyilevä, väkevä ja visuaalisestikin mehevä jälkimaku.