Det unika Skärgårdshavet — Framtidens recept
Heikkilä, Markku; Veijonen, Kari; Ruola, Jaakko; Väänänen, Kalervo; Vahtera, Antti; Luoto, PetteriTuotetiedot
Nimeke: | Det unika Skärgårdshavet — Framtidens recept | ||
Alkuteos: | Ainutlaatuinen Saaristomeri | ||
Tekijät: | Heikkilä, Markku (Toimittaja) Veijonen, Kari (Toimittaja) Ruola, Jaakko (Toimittaja) Väänänen, Kalervo (Toimittaja) Ruola, Jaakko (Valokuvaaja, tekijä) Vahtera, Antti (Kirjoittaja) Luoto, Petteri (Kirjoittaja) Hautoniemi, Katja (Kääntäjä) |
||
Tuotetunnus: | 9789526944272 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 8.3.2023 | ||
Hinta: | 59,00 € (51,75 € alv 0 %) | ||
|
|||
Alkuteos: | Ainutlaatuinen Saaristomeri |
Kustantaja: | Veijonen Consulting Oy |
Painos: | 2023 |
Julkaisuvuosi: | 2023 |
Kieli: | ruotsi |
Sivumäärä: | 264 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 42 SUOMI |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | meret, luonto, biosfääri, rehevöityminen, estäminen, kunnostus, meriensuojelu, vesiensuojelu, kestävä kehitys, ympäristönsuojelu, skenaariot, tulevaisuus, ekosysteemit (ekologia), ruokakulttuuri, saaristot |
NYHET!
DET UNIKA SKÄRGÅRDSHAVET. FRAMTIDENS RECEPT.
En kombinerad fakta- och kokbok för Skärgårdshavets vänner
Skärgårdshavets globalt unika skönhet berör alla som besökt området. I denna bok berättar vi i ord och bild om havets magi och det akuta behovet för en ren framtid för havet.
Naturfotograf Jaakko Ruola och 30 experter och påverkare berättar från olika perspektiv om varför vi måste rädda vår nationella skatt och de framtida konsekvenser åtgärderna som måste vidtas har.
Köksmästarna Antti Vahtera och Petteri Luoto avslöjar sina bästa Skärgårdshavsrecept och turismveteranen Pentti-Oskari Kangas presenterar sin receptrepertoars fullträffar.
En bok för alla som oroar sig för Skärgårdshavets natur och älskar god mat. Ett bra val som affärsgåva eller present till vänner.
DET UNIKA SKÄRGÅRDSHAVET. FRAMTIDENS RECEPT.
En kombinerad fakta- och kokbok för Skärgårdshavets vänner
Skärgårdshavets globalt unika skönhet berör alla som besökt området. I denna bok berättar vi i ord och bild om havets magi och det akuta behovet för en ren framtid för havet.
Naturfotograf Jaakko Ruola och 30 experter och påverkare berättar från olika perspektiv om varför vi måste rädda vår nationella skatt och de framtida konsekvenser åtgärderna som måste vidtas har.
Köksmästarna Antti Vahtera och Petteri Luoto avslöjar sina bästa Skärgårdshavsrecept och turismveteranen Pentti-Oskari Kangas presenterar sin receptrepertoars fullträffar.
En bok för alla som oroar sig för Skärgårdshavets natur och älskar god mat. Ett bra val som affärsgåva eller present till vänner.