Det unika Skärgårdshavet — Framtidens recept

Heikkilä, Markku; Veijonen, Kari; Ruola, Jaakko; Väänänen, Kalervo; Vahtera, Antti; Luoto, Petteri
Nimeke: Det unika Skärgårdshavet — Framtidens recept
Alkuteos: Ainutlaatuinen Saaristomeri
Tekijät: Heikkilä, Markku (Toimittaja)
Veijonen, Kari (Toimittaja)
Ruola, Jaakko (Toimittaja)
Väänänen, Kalervo (Toimittaja)
Ruola, Jaakko (Valokuvaaja, tekijä)
Vahtera, Antti (Kirjoittaja)
Luoto, Petteri (Kirjoittaja)
Hautoniemi, Katja (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789526944272
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.3.2023
Hinta: 59,00 € (51,75 € alv 0 %)

Alkuteos: Ainutlaatuinen Saaristomeri
Kustantaja: Veijonen Consulting Oy
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 264
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 42 SUOMI
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: meret, luonto, biosfääri, rehevöityminen, estäminen, kunnostus, meriensuojelu, vesiensuojelu, kestävä kehitys, ympäristönsuojelu, skenaariot, tulevaisuus, ekosysteemit (ekologia), ruokakulttuuri, saaristot
NYHET!
DET UNIKA SKÄRGÅRDSHAVET. FRAMTIDENS RECEPT.

En kombinerad fakta- och kokbok för Skärgårdshavets vänner

Skärgårdshavets globalt unika skönhet berör alla som besökt området. I denna bok berättar vi i ord och bild om havets magi och det akuta behovet för en ren framtid för havet.

Naturfotograf Jaakko Ruola och 30 experter och påverkare berättar från olika perspektiv om varför vi måste rädda vår nationella skatt och de framtida konsekvenser åtgärderna som måste vidtas har.

Köksmästarna Antti Vahtera och Petteri Luoto avslöjar sina bästa Skärgårdshavsrecept och turismveteranen Pentti-Oskari Kangas presenterar sin receptrepertoars fullträffar.

En bok för alla som oroar sig för Skärgårdshavets natur och älskar god mat. Ett bra val som affärsgåva eller present till vänner.