Entistä parempaa gluteenitonta leipää

Blohm, Maria; Frej, Jessica
Nimeke: Entistä parempaa gluteenitonta leipää
Tekijät: Blohm, Maria (Kirjoittaja)
Frej, Jessica (Kirjoittaja)
Dahlgren, Sonja (Valokuvaaja)
Beck, Laura (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518838602
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 40,00 € (35,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Kustannus-Mäkelä
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 127
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 59.533 Sisäeritysrauhaset. Aineenvaihduntataudit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: leipominen, gluteenittomat tuotteet, leipä, ruokavaliot, keliakia, gluteeniton ruokavalio
Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej haluavat, että myös keliaakikot ja muista syistä viljoja välttävät saavat nauttia hyvästä, tuoreesta leivästä.

Toisessa leipäkirjassaan he jakavat uusimmat reseptinsä, leivontatekniikat ja ainekset, joilla syntyy maukasta ja koostumukseltaan erinomaista gluteenitonta leipää – niin mehevää ja kuohkeaa, ettei sitä erota perinteisellä tavalla leivotusta. Leipää, joka maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin gluteenia sisältävät leivät.
Kauniisti kuvitetut sivut tarjoavat silmänruokaa, paljon vinkkejä gluteenittomaan leivontaan sekä ohjeet yli 40 leipäherkkuun patongeista hapanleipään.

Tekijät ovat aikaisemmin julkaisseet kolme gluteenittomaan leivontaan liittyvää teosta.