Fun Dining, Elämyksiä lautasella
Frantti, Julia; Lähteenmäki, ElinaTuotetiedot
| Nimeke: | Fun Dining, Elämyksiä lautasella |
| Tekijät: | Orenius, Ottilia (Valokuvaaja, tekijä) Frantti, Julia (Kirjoittaja) Lähteenmäki, Elina (Kirjoittaja) |
| Tuotetunnus: | 9789527547960 |
| Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
| Saatavuus: | Tilaustuote toimitetaan myöhemmin |
| Ilmestymispäivä: | 17.11.2025 |
| Hinta: | 40,00 € (35,09 € alv 0 %) |
| Kustantaja: | Cozy Publishing |
| Painos: | 1. painos, 2025 |
| Julkaisuvuosi: | 2025 |
| Kieli: | suomi |
| Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
| Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
| Avainsanat: | ruoka, reseptiikka, lifestyle |
Fun dining on ruoanlaittoa, joka yhdistää luovuuden, luonnon ja leikkisyyden - ilman turhaa vakavuutta. Arkisempikin ateria muuttuu kutkuttavaksi elämykseksi rohkeilla makuyhdistelmillä ja sesongin parhailla raaka-aineilla.
Neljän pohjoismaisen vuodenajan läpi kuljettava tarina on täynnä reseptejä, jotka ammentavat inspiraationsa kauden kauneimmista. Näiden kansien välissä pöydän antimet muistuttavat esimerkiksi kevään kukkaloistosta, kesän kypsyttämistä marjoista, syksyisen sienimetsän putoavista lehdistä tai talven lumisesta hohdosta.
Fun dining - Elämyksiä lautasella on valokuvaaja Ottilia Oreniuksen ja keittiömestari sekä ravintoloitsija Julia Frantin ensimmäinen yhteinen teos. Se kutsuu säilyttämään kauhan varressa rennomman asenteen ja maustaa keitoksen ripauksella seikkailumieltä - sillä ruoka on parhaimmillaan paitsi herkullista, myös nautinnollisen hauskaa.
Neljän pohjoismaisen vuodenajan läpi kuljettava tarina on täynnä reseptejä, jotka ammentavat inspiraationsa kauden kauneimmista. Näiden kansien välissä pöydän antimet muistuttavat esimerkiksi kevään kukkaloistosta, kesän kypsyttämistä marjoista, syksyisen sienimetsän putoavista lehdistä tai talven lumisesta hohdosta.
Fun dining - Elämyksiä lautasella on valokuvaaja Ottilia Oreniuksen ja keittiömestari sekä ravintoloitsija Julia Frantin ensimmäinen yhteinen teos. Se kutsuu säilyttämään kauhan varressa rennomman asenteen ja maustaa keitoksen ripauksella seikkailumieltä - sillä ruoka on parhaimmillaan paitsi herkullista, myös nautinnollisen hauskaa.