Gluteenitonta, kiitos! — Ruokaleipää ja makeita herkkuja

Hovenäs, Susanne; Randeniye, Malin
Nimeke: Gluteenitonta, kiitos! — Ruokaleipää ja makeita herkkuja
Alkuteos: Baka glutenfritt
Tekijät: Hovenäs, Susanne (Kirjoittaja)
Randeniye, Malin (Kirjoittaja)
Hildén, Eva (Valokuvaaja)
Beck, Laura (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523412590
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € (32,46 € alv 0 %)

Alkuteos: Baka glutenfritt
Kustantaja: Kustannus-Mäkelä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 125
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.24 Leipominen. Makeiset. Jälkiruoat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: leipominen, leivonnaiset, leipä, kakut, piirakat, jälkiruoat, gluteeniton ruokavalio, gluteenittomat tuotteet
Leipää, kakkuja, pikkuleipiä - leivo koko perheen herkut gluteenittomassa muodossa!

Gluteenitonta, kiitos! on inspiroiva kirja kaikille, jotka pitävät leipomisesta ja haluavat jokaisen pääsevän nauttimaan vastapaistetuista suolaisista ja makeista leivonnaisista.

Tarjoa brunssilla vaikka täytettyjä muffineita, seesampaahtoleipää ja suussa sulavia skonsseja. Tai kata kahvipöytään suklaamantelileivoksia ja makeita hillosilmiä. Valkoinen prinsessakakku ja kesäisiä marjoja pursuava pavlova taatusti mykistävät ihanuudellaan juhlissa!

Trendikkäitä raakaherkkuja löytyy kirjasta moneen makuun, ja oman lukunsa saavat perinteiset konditorialeivonnaiset gluteenittomina versioina.

Resepteissä on vaihtoehtoja valkoiselle sokerille ja lehmänmaidolle ilman, että leivonnaisten maku kärsii. Mukana on hyviä vinkkejä siitä, miten gluteeniton leivonta onnistuu parhaiten, ja tutustut sinulle mahdollisesti uusiin aineksiin kuten chiansiemeniin, kookosöljyyn ja ksylitoliin. Saat myös tietoa gluteenittomista jauholaaduista, rakenteen parantajista sekä makeutusvaihtoehdoista.