Gluteenittomat klassikkoherkut
Hovenäs, Susanne; Gunnarsson, NillaTuotetiedot
Nimeke: | Gluteenittomat klassikkoherkut | ||
Tekijät: | Hovenäs, Susanne (Kirjoittaja) Gunnarsson, Nilla (Kirjoittaja) Jänisniemi, Laura (Kääntäjä) Hildén, Eva Smith (Valokuvaaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789523410015 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 33,00 € (28,95 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Kustannus-Mäkelä |
Painos: | 2017 |
Julkaisuvuosi: | 2017 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 125 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 59.533 Sisäeritysrauhaset. Aineenvaihduntataudit |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | gluteeniton ruokavalio, ruoanvalmistus |
Mikä onkaan mukavampaa kuin kutsua ystäviä ja tuttavia yhteiselle aterialle.
Gluteenittomat klassikkoherkut esittelee herkullisen valikoiman gluteenittomia ruokaohjeita, joista kaikki ruokavieraasi voivat nauttia. Joukossa on runsaasti vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja vegaaneille.
Tarjolla on veden kielelle nostattavia, konstailemattomia klassikkoannoksia maailman eri kolkista: herkullisia pasta- ja nuudeliruokia, ruokaisia piiraita, rouheita pizzoja ja rapeita empanadoja, muhkeita hampurilaisia sämpylöineen, kiinalaisia dumplingeja, intialaisia pakoroita, meksikolaisia tacoja, sekä tietysti jälkiruokia kuten maailman parasta omenakakkua ja ranskalaista suklaakakkua.
Kirjassa esiteltyjen ruokien ja leivonnaisten ainekset on valittu huolellisesti niin maku kuin ravitsemuksellisuus huomioiden. Ohjeissa ei käytetä valmiita jauhoseoksia, ja makuja ja mausteita on etsitty ensisijaisesti suoraan vihannesosastolta. Saatavilla olevia gluteenittomia raaka-aineita esitellään monipuolisesti.
Gluteenittomat klassikkoherkut esittelee herkullisen valikoiman gluteenittomia ruokaohjeita, joista kaikki ruokavieraasi voivat nauttia. Joukossa on runsaasti vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja vegaaneille.
Tarjolla on veden kielelle nostattavia, konstailemattomia klassikkoannoksia maailman eri kolkista: herkullisia pasta- ja nuudeliruokia, ruokaisia piiraita, rouheita pizzoja ja rapeita empanadoja, muhkeita hampurilaisia sämpylöineen, kiinalaisia dumplingeja, intialaisia pakoroita, meksikolaisia tacoja, sekä tietysti jälkiruokia kuten maailman parasta omenakakkua ja ranskalaista suklaakakkua.
Kirjassa esiteltyjen ruokien ja leivonnaisten ainekset on valittu huolellisesti niin maku kuin ravitsemuksellisuus huomioiden. Ohjeissa ei käytetä valmiita jauhoseoksia, ja makuja ja mausteita on etsitty ensisijaisesti suoraan vihannesosastolta. Saatavilla olevia gluteenittomia raaka-aineita esitellään monipuolisesti.