Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat

Blohm, Maria; Frej, Jessica
Nimeke: Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat
Tekijät: Blohm, Maria (Kirjoittaja)
Frej, Jessica (Kirjoittaja)
Sundien, Christina (Valokuvaaja)
Beck, Laura (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518837339
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tuote loppu varastosta
Hinta: 40,00 € (35,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Kustannus-Mäkelä
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 127
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoanvalmistus, gluteeniton ruokavalio, erikoisruokavaliot, keliakia
Jotta kaikkien arkipäivässä olisi hohtoa!

”Monet keliaakikot eivät ole koskaan syöneet tuorepastaa tai oikein hyvää pizzaa hapanjuurella kohotetulla taikinapohjalla”, sanovat leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej. He halusivat asiaan muutoksen.

Kirjassa on useita perusohjeita mureisiin piirakkapohjiin, rapeisiin pizzapohjiin ja notkeisiin pastataikinoihin. Ohjeet ovat gluteenittomia, eikä niissä käytetä jauheseoksia – vain puhtaita raaka-aineita kuten maissijauhoa, tattaria ja perunajauhoa. Niitä on nykyisin hyvin saatavilla ruokakaupoissa.

Lisäksi mukana on reseptejä sipulipiiraasta tryffelipizzaan ja ricotta-pinaattiravioleihin. Kaunis kuvitus inspiroi gluteenittomiin aterioihin, joista nauttivat kaikki!