Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat
Blohm, Maria; Frej, JessicaTuotetiedot
Nimeke: | Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat |
Tekijät: | Blohm, Maria (Kirjoittaja) Frej, Jessica (Kirjoittaja) Sundien, Christina (Valokuvaaja) Beck, Laura (Kääntäjä) |
Tuotetunnus: | 9789518837339 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Tuote loppu varastosta |
Hinta: | 40,00 € (35,09 € alv 0 %) |
Kustantaja: | Kustannus-Mäkelä |
Painos: | 2015 |
Julkaisuvuosi: | 2015 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 127 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoanvalmistus, gluteeniton ruokavalio, erikoisruokavaliot, keliakia |
Jotta kaikkien arkipäivässä olisi hohtoa!
”Monet keliaakikot eivät ole koskaan syöneet tuorepastaa tai oikein hyvää pizzaa hapanjuurella kohotetulla taikinapohjalla”, sanovat leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej. He halusivat asiaan muutoksen.
Kirjassa on useita perusohjeita mureisiin piirakkapohjiin, rapeisiin pizzapohjiin ja notkeisiin pastataikinoihin. Ohjeet ovat gluteenittomia, eikä niissä käytetä jauheseoksia – vain puhtaita raaka-aineita kuten maissijauhoa, tattaria ja perunajauhoa. Niitä on nykyisin hyvin saatavilla ruokakaupoissa.
Lisäksi mukana on reseptejä sipulipiiraasta tryffelipizzaan ja ricotta-pinaattiravioleihin. Kaunis kuvitus inspiroi gluteenittomiin aterioihin, joista nauttivat kaikki!
”Monet keliaakikot eivät ole koskaan syöneet tuorepastaa tai oikein hyvää pizzaa hapanjuurella kohotetulla taikinapohjalla”, sanovat leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej. He halusivat asiaan muutoksen.
Kirjassa on useita perusohjeita mureisiin piirakkapohjiin, rapeisiin pizzapohjiin ja notkeisiin pastataikinoihin. Ohjeet ovat gluteenittomia, eikä niissä käytetä jauheseoksia – vain puhtaita raaka-aineita kuten maissijauhoa, tattaria ja perunajauhoa. Niitä on nykyisin hyvin saatavilla ruokakaupoissa.
Lisäksi mukana on reseptejä sipulipiiraasta tryffelipizzaan ja ricotta-pinaattiravioleihin. Kaunis kuvitus inspiroi gluteenittomiin aterioihin, joista nauttivat kaikki!