Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus
Alén, Henri; Oksanen, AnnukkaTuotetiedot
Nimeke: | Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus | ||
Tekijät: | Alén, Henri (Kirjoittaja) Oksanen, Annukka (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789524160346 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Tulossa 29.7.2025 | ||
Ilmestymispäivä: | 29.7.2025 | ||
Hinta: | 28,00 € (24,56 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Readme.fi |
Painos: | 1. painos, 2025 |
Julkaisuvuosi: | 2025 |
Kieli: | suomi |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Hän rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta italialaista ruoanlaittotapaa, sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia.Tässä kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti, ja opastaa, mitkä suomalaiset raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä.
Henkan Italia oli myyntimenestys. Toinen laajennettu kattaus sisältää Italian maakuntien aarteita - paikallisia ruokalajeja, jotka eivät ole maailmalla eivätkä varsinkaan Suomessa kovin tunnettuja. Mukana muun muassa Marchen vincisgrassi-lasagne ja Ligurian farinata-pannukakut. Kotikokkien lisäksi reseptit sopivat pieneksi matkaoppaaksi paikallisherkkuihin.
Henri Alén on helsinkiläinen kokki ja näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja. Alén on myös tunnettu lukuisista televisio-ohjelmistaan.
Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä.
Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.
Henkan Italia oli myyntimenestys. Toinen laajennettu kattaus sisältää Italian maakuntien aarteita - paikallisia ruokalajeja, jotka eivät ole maailmalla eivätkä varsinkaan Suomessa kovin tunnettuja. Mukana muun muassa Marchen vincisgrassi-lasagne ja Ligurian farinata-pannukakut. Kotikokkien lisäksi reseptit sopivat pieneksi matkaoppaaksi paikallisherkkuihin.
Henri Alén on helsinkiläinen kokki ja näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja. Alén on myös tunnettu lukuisista televisio-ohjelmistaan.
Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä.
Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.