Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus

Alén, Henri; Oksanen, Annukka
Nimeke: Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus
Tekijät: Alén, Henri (Kirjoittaja)
Oksanen, Annukka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524160346
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 29.7.2025
Ilmestymispäivä: 29.7.2025
Hinta: 28,00 € (24,56 € alv 0 %)

Kustantaja: Readme.fi
Painos: 1. painos, 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Hän rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta italialaista ruoanlaittotapaa, sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia.Tässä kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti, ja opastaa, mitkä suomalaiset raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä.

Henkan Italia oli myyntimenestys. Toinen laajennettu kattaus sisältää Italian maakuntien aarteita - paikallisia ruokalajeja, jotka eivät ole maailmalla eivätkä varsinkaan Suomessa kovin tunnettuja. Mukana muun muassa Marchen vincisgrassi-lasagne ja Ligurian farinata-pannukakut. Kotikokkien lisäksi reseptit sopivat pieneksi matkaoppaaksi paikallisherkkuihin.

Henri Alén on helsinkiläinen kokki ja näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja. Alén on myös tunnettu lukuisista televisio-ohjelmistaan.

Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä.

Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.