Herkkuja aivojen terveydeksi — kokonainen keittokirja nopeita terveellisiä aterioita

Erlanson-Albertsson, Charlotte
Nimeke: Herkkuja aivojen terveydeksi — kokonainen keittokirja nopeita terveellisiä aterioita
Alkuteos: Kokbok för hjärnan
Tekijät: Erlanson-Albertsson, Charlotte (Kirjoittaja)
Lindberg, Ann (Valokuvaaja, tekijä)
Iso-Markku, Jaana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789515848666
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 49,00 € (42,98 € alv 0 %)

Alkuteos: Kokbok för hjärnan
Kustantaja: Valitut Palat
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 128
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoka, ravitsemus, ruoka-aineet, ravintoaineet, terveysvaikutukset, ruokaohjeet
Nykyään elämme vanhemmaksi kuin koskaan aikaisemmin ja siksi on tärkeää pitää aivot nuorina mahdollisimman pitkään. Tärkeimmät aivojen kuntoon vaikuttavat tekijät ovat ravinto, fyysinen aktiivisuus ja virikkeet. Oikea ravinto pitää aivot terveinä ja aktiivisina, väärä ravinto taas nopeuttaa vanhenemista.

Herkkuja aivojen terveydeksi -keittokirjasta löytyy nopeita ja helppoja ruokaohjeita sekä arjen kiireeseen että juhlapöytään. Kirja sisältää aamiais-, lounas- ja päivällisruokaohjeita sekä herkullisia jälkiruokia leivontaohjeita unohtamatta. Joka aterialla kannattaa syödä aivoruokaa, joka ravitsee, hoitaa ja hellii aivoja ja pitää ne hyvässä kunnossa.

Kirjan tekijä on Lundin yliopiston lääketieteellisen ja fysiologisen kemian professori Charlotte Erlanson-Albertsson, joka kertoo myös jokaisen ruokaohjeen yhteydessä sen terveysvaikutuksista.