Homemade Pizza but Better

Salminen, Jukka
Nimeke: Homemade Pizza but Better
Tekijät: Salminen, Jukka (Kirjoittaja)
Kramer, Sini (Valokuvaaja)
Pulliainen, Sami (Kääntäjä)
Kramer, Sini (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527468036
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.11.2021
Hinta: 47,00 € (41,23 € alv 0 %)

Kustantaja: Laine Publishing
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: englanti
Sivumäärä: 188
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Avainsanat: pizza, pizzat, ruoanlaitto, keittiö, leivonta, leipominen, baking, kitchen, cooking
Homemade Pizza but Better by Jukka Salminen is the go-to guide for every pizza-lover. In his first book, Jukka shows you how to create the ultimate pizza experience in your own home, using tasty ingredients and only a few simple utensils. He gives the reader a detailed look at the most important tools and skills a pizza chef needs, as well as how to handle the basic pizza elements: the dough, the tomato sauce and the toppings. Jukka introduces the reader to traditional pizza styles from Naples to New York, and offers recipes for 6 different pizza doughs as well as 27 delicious pizzas - not to forget the perfect sauces and drinks! 

Jukka “Slicemonger” Salminen is a photographer, musician and pizza enthusiast from Tampere, Finland, who has worked with pizza for several years. The social aspect of pizza-making is also important for Jukka - he thinks cooking and eating together is simply the best thing there is.