Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta — Murun ruokakirja

Angelov, Samuil; Väärti, Turo; Backström, Nico; Yrjölä, Elina
Nimeke: Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta — Murun ruokakirja
Tekijät: Angelov, Samuil (Kirjoittaja)
Väärti, Turo (Kirjoittaja)
Backström, Nico (Kirjoittaja)
Yrjölä, Elina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523216945
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (24,56 € alv 0 %)

Kustantaja: Readme.fi
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoanvalmistus, viinit, yhteensopivuus, viinisuositukset, ravintolat
Avainsanat: Helsinki, ravintolat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, viinisuositukset, viinit, yhteensopivuus
Kirja ruoasta, hetkistä ja murusista.

Murun perustajakokkien Henri Alenin ja Timo Linnamäen, sekä sommelier Samuil Angelovin filosofia on yksinkertainen: Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Tässä kirjassa murulaiset paljastavat ravintolan parhaat reseptit vuosien varrelta. Kirjan reseptit ovat rakennettu niin, että jokainen voi toteuttaa niitä myös kotikeittiössään. Murun reseptiikka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä,jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Murun sommelierien ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen.