Hyvää Oulua — Kurkistuksia arktiseen ruokalaboratorioon
Rantala-Korhonen, PiiaTuotetiedot
Nimeke: | Hyvää Oulua — Kurkistuksia arktiseen ruokalaboratorioon |
Tekijät: | Rantala-Korhonen, Piia (Kirjoittaja) |
Tuotetunnus: | 9789523885820 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Tulossa 15.4.2026 |
Ilmestymispäivä: | 15.4.2026 |
Hinta: | 25,00 € (21,93 € alv 0 %) |
Kustantaja: | Siltala |
Painos: | 2026 |
Julkaisuvuosi: | 2026 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 104 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Oulussa ja koko Pohjois-Pohjanmaalla on kiehtova ruokakulttuuri, jonka raaka-aineet tulevat puhtaasta pohjoisesta luonnosta. Intensiivinen kasvukausi pakkaa marjat, sienet, kasvikset ja yrtit täyteen aromeja. Pohjois-Pohjanmaa on maailman pohjoisin perunanviljelyalue. Vesistöt antavat kalasaalista ympäri vuoden, metsästys on edelleen elävä osa pohjoista elämäntapaa. Satamakaupungissa muun maailman raaka-aineet ovat sulautuneet osaksi jatkuvasti muuttuvaa ruokakulttuuria.
Oulu on vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki, Oulu2026. Arktista ruokalaboratoriota on rakennettu osana kulttuuriohjelmaa yhdessä alueen ruoka-alan ammattilaisten kanssa. Tähän kirjaan on koottu kurkistuksia arktiseen ruokalaboratorioon. Reseptejä on tarjolla perinteisiin ja tämän päivän ruokiin.
Oulu on vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki, Oulu2026. Arktista ruokalaboratoriota on rakennettu osana kulttuuriohjelmaa yhdessä alueen ruoka-alan ammattilaisten kanssa. Tähän kirjaan on koottu kurkistuksia arktiseen ruokalaboratorioon. Reseptejä on tarjolla perinteisiin ja tämän päivän ruokiin.