Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tuominen, SakuTuotetiedot
| Nimeke: | Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta | ||
| Tekijät: | Tuominen, Saku (Kirjoittaja) Karlsson, Sara (Valokuvaaja) |
||
| Tuotetunnus: | 9789511342977 | ||
| Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
| Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
| Hinta: | 25,00 € (21,93 € alv 0 %) | ||
|
|||
| Kust. tuotetunnus: | 0TR8 |
| Kustantaja: | Otava |
| Painos: | 2021 |
| Julkaisuvuosi: | 2019 |
| Kieli: | suomi |
| Sivumäärä: | 369 |
| Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
| Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
| YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoka, ruoanvalmistus, raaka-aineet, ruokakulttuuri, ruokatottumukset, ravitsemuskäyttäytyminen |
| Avainsanat: | ravintolat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, terveellisyys, viinit |
Erilainen ruokakirja.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.