Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Tuominen, Saku
Nimeke: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tekijät: Tuominen, Saku (Kirjoittaja)
Karlsson, Sara (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789511342977
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € (21,93 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 0TR8
Kustantaja: Otava
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 369
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoka, ruoanvalmistus, raaka-aineet, ruokakulttuuri, ruokatottumukset, ravitsemuskäyttäytyminen
Avainsanat: ravintolat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, terveellisyys, viinit
Erilainen ruokakirja.

Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.

Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.