Kalaherkut — merestä, joesta ja järvestä
Hansen, Finn Edvin; Vidar Pedersen, KåreTuotetiedot
Nimeke: | Kalaherkut — merestä, joesta ja järvestä |
Alkuteos: | Det smaker av fisk |
Tekijät: | Hansen, Finn Edvin (Kirjoittaja) Vidar Pedersen, Kåre (Kirjoittaja) |
Tuotetunnus: | 9522100684 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Tilaustuote toimitetaan myöhemmin |
Hinta: | 25,00 € (21,93 € alv 0 %) |
Alkuteos: | Det smaker av fisk |
Kustantaja: | Wild Blue Ky |
Sarja: | Riistan maku |
Painos: | 1. painos, 2005 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 182 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Kalaherkut täydentää Riistan maku -kirjasarjan kolmiosaiseksi. Nyt ollaan liikkeellä vesillä, kalojen
perässä. Edellisten kirjojen tapaan ennen varsinaisia ruokaohjeita käydään läpi erilaisia kalan
valmistamistapoja aina savustamisesta paistamiseen, keittämiseen ja höyryttämiseen asti. Myös
kalan erilaiset säilömistavat saavat edellisten kirjojen tapaan oman asiantuntevan käsittelynsä.
Erilaiset kalaan sopivat lisukkeet saavat oman esittelynsä juomia tälläkään kertaa unohtamatta.
Kirjan luontokuvauksissa liikutaan metsälammilta meren rannalle milloin ollaan pilkkimässä
ahvenia tai onkimassa ankeriaita, milloin pyydystämässä lohia. Kalasta tehdyt ruoat vaihtelevat
perinteisistä pohjoismaisista perusherkuista ranskalaisen tai jopa japanilaisen keittiön hienouksiin
tervettä kriittisyyttä ei kuitenkaan ole unohdettu.
perässä. Edellisten kirjojen tapaan ennen varsinaisia ruokaohjeita käydään läpi erilaisia kalan
valmistamistapoja aina savustamisesta paistamiseen, keittämiseen ja höyryttämiseen asti. Myös
kalan erilaiset säilömistavat saavat edellisten kirjojen tapaan oman asiantuntevan käsittelynsä.
Erilaiset kalaan sopivat lisukkeet saavat oman esittelynsä juomia tälläkään kertaa unohtamatta.
Kirjan luontokuvauksissa liikutaan metsälammilta meren rannalle milloin ollaan pilkkimässä
ahvenia tai onkimassa ankeriaita, milloin pyydystämässä lohia. Kalasta tehdyt ruoat vaihtelevat
perinteisistä pohjoismaisista perusherkuista ranskalaisen tai jopa japanilaisen keittiön hienouksiin
tervettä kriittisyyttä ei kuitenkaan ole unohdettu.