Kape & Jaska - Mestarin otteessa — Miten ruokaa oikeasti kokataan

Aihinen, Kari; Saariluoma, Jaakko; Pöyry, Sanna
Nimeke: Kape & Jaska - Mestarin otteessa — Miten ruokaa oikeasti kokataan
Tekijät: Aihinen, Kari (Kirjoittaja)
Saariluoma, Jaakko (Kirjoittaja)
Pöyry, Sanna (Kirjoittaja)
Repo, Sami (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789520432645
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.9.2021
Hinta: 25,00 € (21,93 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammi
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoanvalmistus, keittiömestarit, harrastajat
Avainsanat: harrastajat, keittiömestarit, ruoanvalmistus, ruokaohjeet
Ole kotikeittiösi sankari!

Lähde viihdyttävälle ja opettavaiselle matkalle Kapen ja Jaskan kanssa! Oppipojasta sukeutuu kelpo kokki mestari-Kapen opastuksessa.

Jaska ihmettelee, kuinka oppia kokkaamaan hyvää ruokaa. Kapella on hallussaan kaikki salaiset aseet ja opit. Ja Jaska oppii: Miten kala paistetaan? Kuinka onnistua loihtimaan herkullinen munakas? Kastikkeiden keittämisen salaiset opit. Tämän kirjan myötä myös sinulla on hallussasi mestarikokin parhaat vinkit ja takuuvarmat reseptit.

Kari Aihinen on Turun lahja Helsingin ravintolamaailmalle. Sympaattinen keittiövelho on noussut koko kansan Kapeksi suosittujen Kaappaus keittiössä- ja Kokkisota-tv-sarjojen myötä.

Jaakko Saariluoma on näyttelijä, stand up -koomikko, juontaja, käsikirjoittaja ja ohjaaja, joka osaa laittaa ihan hyvää ruokaa, mutta oppii todella nyt Kapelta kuinka oikeasti kokataan.