Kasvisruokaa à la Silvoplee
Silvo, Satu; Häkämies, PilviTuotetiedot
Nimeke: | Kasvisruokaa à la Silvoplee | ||
Tekijät: | Silvo, Satu (Kirjoittaja) Häkämies, Pilvi (Kirjoittaja) Inberg, Pia (Valokuvaaja) Palmgren, Reidar (Esipuheen kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789510491621 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 18.1.2023 | ||
Hinta: | 25,00 € (21,93 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | WSOY |
Painos: | 2023 |
Julkaisuvuosi: | 2023 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 120 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.22 Kasvisruoat. Sieniruoat |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | kasvisruoat, kasvisravinto, raakaravinto, elävä ravinto, vegaaniset ruoat, veganismi, ruokavaliot, ravintolat |
Avainsanat: | elävä ravinto, kasvisravinto, kasvisruoat, raakaravinto, ravintolat, ruokavaliot, vegaaniset ruoat, veganismi |
Linkkejä
Rakkaudella tehtyä kasvisruokaa.
Yli 50 ohjetta kasvisruoan instituution ja edelläkävijän, ravintola Silvopleen ruokalistalta.
Kasvisruoka ei ole pelkästään ilmastoteko – se on myös itsestään huolehtijan ja eläinten ystävän valinta. Kasvisruokaa à la Silvoplee -kirjassa on yli 50 rakkaudella laadittua ruokaohjetta: keittoja, lämpimiä ruokia, salaatteja ja jälkiruokia. Mukana on myös elävän ravinnon klassikoita, joissa vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet säilyvät ihanteellisesti. Jokainen kirjan annos valmistetaan alusta saakka puhtaista raaka-aineista.
Satu Silvo on näyttelijä ja Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintola Silvoplee perustaja. Kirjan johdannon on kirjoittanut kirjailija Reidar Palmgren ja ruokaohjeista vastaa ravintolan keittiömestari Pilvi Häkämies.
Yli 50 ohjetta kasvisruoan instituution ja edelläkävijän, ravintola Silvopleen ruokalistalta.
Kasvisruoka ei ole pelkästään ilmastoteko – se on myös itsestään huolehtijan ja eläinten ystävän valinta. Kasvisruokaa à la Silvoplee -kirjassa on yli 50 rakkaudella laadittua ruokaohjetta: keittoja, lämpimiä ruokia, salaatteja ja jälkiruokia. Mukana on myös elävän ravinnon klassikoita, joissa vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet säilyvät ihanteellisesti. Jokainen kirjan annos valmistetaan alusta saakka puhtaista raaka-aineista.
Satu Silvo on näyttelijä ja Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintola Silvoplee perustaja. Kirjan johdannon on kirjoittanut kirjailija Reidar Palmgren ja ruokaohjeista vastaa ravintolan keittiömestari Pilvi Häkämies.