Kiitos hyvää - Parempaa pikaruokaa

Mikkonen, Virpi
Nimeke: Kiitos hyvää - Parempaa pikaruokaa
Tekijät: Mikkonen, Virpi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523735392
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 28.11.2022
Hinta: 28,00 € (24,56 € alv 0 %)

Kustantaja: Readme.fi
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kasvisravinto, kasvisruoat
Avainsanat: kasvisravinto, kasvisruoat
Mikäli kaipaat aidosti helppoja ja terveellisiä ruokia arkeesi, on tämä kirja sinulle!

Virpi Mikkosen Kiitos hyvää Parempaa pikaruokaa -kirjan ohjeista löydät alle 30 minuutissa valmistuvia, helppoja ja maukkaita ruokia arkesi jokaiseen hetkeen. Leipäpizza, syötävä keksitaikina, avokadohampparit, omenapiirastacot, porkkanakakkupuuro ja muut kirjan värikkäät herkut tuovat takuuvarmaa piristystä arjen ruokailuhetkiin. Ja freesi olo syömisen jälkeen on taat-tu! Kaikki ohjeet ovat hyvinvointia tukevia, luontaisesti makeutettuja, gluteenittomia ja toteutettavissa vegaanisesti.

Kiitos hyvää Parempaa pikaruokaa on Mikkosen suositun Kiitos hyvää -kirjasarjan neljäs osa ja paljon kaivattua jatkoa terveysruokakirjojen klassikoksi muodostuneelle Kiitos hyvää pikaruokaa -kirjalle.

Virpi Mikkonen on terveellisten reseptien pioneeri, hyvinvointivaikuttaja ja hyvän olon yrittäjä. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti Vanelja-brändistään ja Kiitos hyvää -ruokakirjoistaan, jotka ovat nauttineet laajaa menestystä niin Suomessa kuin myös maailmalla. Virpi on julkaissut kuusi ruokakirjaa, joista kolme on julkaistu Suomen lisäksi Yhdysvalloissa.

Virpin visuaalinen ja iloisen rento lähestymistapa terveelliseen ruokaan ja hyvään oloon näkyy vahvasti hänen kirjoissaan sekä Vaneljan yli 150 000 seuraajan Instagram-tilillä. Kaikkea Virpin tekemistä ohjaavat kutsumus intuitiiviseen elämään, hyvinvoinnin, nautinnon ja kauneuden äärelle.

Mikkonen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti, holistinen hyvinvointivalmentaja sekä meditaatio ja mindfulness -valmentaja.