Leivo! Vähähiilihydraattisia herkkuja
Koro, AnnaTuotetiedot
Nimeke: | Leivo! Vähähiilihydraattisia herkkuja | ||
Tekijät: | Koro, Anna (Kirjoittaja) | ||
Tuotetunnus: | 9789523733596 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 15.1.2025 | ||
Hinta: | 26,00 € (22,81 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Readme.fi |
Painos: | 2025 |
Julkaisuvuosi: | 2025 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 287 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | leipominen, leivonnaiset, raaka-aineet, ruoka-aineet, vähähiilihydraattinen ruokavalio, ketogeeninen ruokavalio, ruokavaliot |
Avainsanat: | leipominen, leivonnaiset, raaka-aineet, ruoka-aineet, vähähiilihydraattinen ruokavalio, ketogeeninen ruokavalio, ruokavaliot |
Leivo! Vähähiilihydraattisia herkkuja sisältää yli 100 käytännöllistä leivontareseptiä arjen herkkuhetkiin ja suurempiin perhejuhliin.
Kirjasta löydät kaikki suomalaisten rakastamat perusohjeet sesonkien parhaista raaka-aineista niin suolaisen vähähiilihydraattisessa leivonnassa yleisesti käytettävistä raaka-aineista. Kirja toimii oppaana aloittelijalle ja inspiraationa vähähiilihydraattisen ruokavalion jo tuntevalle. Kirjan motivaationa toimii lukuisat palautteet, joissa reseptini ovat synnyttäneet onnistumisen kokemuksia ja innostusta leivontaa kohtaan.
Anna Koro on kasvatustieteiden maisteri ja ravintolakokki. Viimeisen vuosikymmenen hän on toiminut ruoka-asiantuntijana Valiolla. Suositun ketoreseptitblogin kirjoittaminen on ollut hänen harrastuksensa pitkään. Hän on perustanut myös ketotuotteita valmistavan leipomon ja ketokahvilan nimeltään Ketoartesaanit. Anna Koro on kotimaisen kotimaisen ruoantuotannon ja lähiruoan puolestapuhuja, arjen aikataulullisten ja taloudellisten haasteiden sekä suomalaisten ruokakäyttäytymisen ja makumieltymysten asiantuntija.
Kirjasta löydät kaikki suomalaisten rakastamat perusohjeet sesonkien parhaista raaka-aineista niin suolaisen vähähiilihydraattisessa leivonnassa yleisesti käytettävistä raaka-aineista. Kirja toimii oppaana aloittelijalle ja inspiraationa vähähiilihydraattisen ruokavalion jo tuntevalle. Kirjan motivaationa toimii lukuisat palautteet, joissa reseptini ovat synnyttäneet onnistumisen kokemuksia ja innostusta leivontaa kohtaan.
Anna Koro on kasvatustieteiden maisteri ja ravintolakokki. Viimeisen vuosikymmenen hän on toiminut ruoka-asiantuntijana Valiolla. Suositun ketoreseptitblogin kirjoittaminen on ollut hänen harrastuksensa pitkään. Hän on perustanut myös ketotuotteita valmistavan leipomon ja ketokahvilan nimeltään Ketoartesaanit. Anna Koro on kotimaisen kotimaisen ruoantuotannon ja lähiruoan puolestapuhuja, arjen aikataulullisten ja taloudellisten haasteiden sekä suomalaisten ruokakäyttäytymisen ja makumieltymysten asiantuntija.