Leivonnan teknologia — Ruokaleipä
Salovaara, Hannu; Ignatius, Ari; Jussila, Aimo; Hurri-Martikainen, MaijaTuotetiedot
Nimeke: | Leivonnan teknologia — Ruokaleipä |
Tekijät: | Salovaara, Hannu (Kirjoittaja) Ignatius, Ari (Kirjoittaja) Jussila, Aimo (Kirjoittaja) Hurri-Martikainen, Maija (Kirjoittaja) |
Tuotetunnus: | 9789529386208 |
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja |
Saatavuus: | Tilaustuote toimitetaan myöhemmin |
Hinta: | 91,00 € (79,82 € alv 0 %) |
Kustantaja: | Suomen leipuriliitto |
Painos: | 2017 |
Julkaisuvuosi: | 2017 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 295 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 67.7 Elintarviketeollisuus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | elintarvikekemia, koneet, laatujärjestelmät, leipominen, leipomot, leipomoteollisuus, leipomotuotteet, leipä, omavalvonta, pakkaukset, pakkausmerkinnät, prosessit, raaka-aineet, taikina, teknologia |
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus sekä laaja sanasto ja hakemisto. Kirja on suunnattu niin leipomoalan ammattilaisille kuin leipomoalan opiskelijoille ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa.