Leivonnan teknologia — Ruokaleipä

Salovaara, Hannu; Ignatius, Ari; Jussila, Aimo; Hurri-Martikainen, Maija
Nimeke: Leivonnan teknologia — Ruokaleipä
Tekijät: Salovaara, Hannu (Kirjoittaja)
Ignatius, Ari (Kirjoittaja)
Jussila, Aimo (Kirjoittaja)
Hurri-Martikainen, Maija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789529386208
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tilaustuote toimitetaan myöhemmin
Hinta: 91,00 € (79,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Suomen leipuriliitto
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 295
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Kirjastoluokka: 67.7 Elintarviketeollisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elintarvikekemia, koneet, laatujärjestelmät, leipominen, leipomot, leipomoteollisuus, leipomotuotteet, leipä, omavalvonta, pakkaukset, pakkausmerkinnät, prosessit, raaka-aineet, taikina, teknologia
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus sekä laaja sanasto ja hakemisto. Kirja on suunnattu niin leipomoalan ammattilaisille kuin leipomoalan opiskelijoille ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa.