Marie-Louise och Gunnar Didrichsen — konst, estetik, gastronomi
Salokorpi, Sinikka; Didrichsen, MariaTuotetiedot
Nimeke: | Marie-Louise och Gunnar Didrichsen — konst, estetik, gastronomi |
Alkuteos: | Marie-Louise ja Gunnar Didrichsen : rakkaudesta ruokaan ja taiteeseen |
Tekijät: | Salokorpi, Sinikka (Kirjoittaja) Ramm-Schmidt, Ebba (Kääntäjä) Didrichsen, Maria (Toimittaja) |
Tuotetunnus: | 9525567109 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Tilaustuote toimitetaan myöhemmin |
Hinta: | 44,00 € (38,60 € alv 0 %) |
Alkuteos: | Marie-Louise ja Gunnar Didrichsen : rakkaudesta ruokaan ja taiteeseen |
Kustantaja: | Didrichsenin Taidemuseo |
Painos: | 1. painos, 2006 |
Kieli: | ruotsi |
Sivumäärä: | 159 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 90.2 Yleinen kulttuurihistoria |
Den kulturhistoriska receptboken om paret Didrichsen som utkom på finska år 2003, har nu utkommit även på svenska.
Pekka Halonens Måltiden var det första konstverket som Marie-Louise och Gunnar Didrichsen köpte gemensamt. Det var också början till skapandet av Didrichsens konstmuseum.
Vid sidan av god konst uppskattade familjen Didrichsen även god mat, vilket hundratals gäster fick njuta av under årens lopp. Många ambassadörer, bergsråd, presidenter och kungligheter smakade på detta kulturhems delikatesser i köket eller matsalen.
Marie-Louise Didrichsen trollade skickligt fram måltider, där ett estetiskt och lockande utseende var lika viktigt som den delikata maten.
En vacker dukning, goda matvanor, ett lugnt tempo och en rofylld omgivning berikad med konst var feststämningens ingredienser. Denna kulturhistoriska matbok innehåller också valda recept från Marie-Louise Didrichsens kök.
Pekka Halonens Måltiden var det första konstverket som Marie-Louise och Gunnar Didrichsen köpte gemensamt. Det var också början till skapandet av Didrichsens konstmuseum.
Vid sidan av god konst uppskattade familjen Didrichsen även god mat, vilket hundratals gäster fick njuta av under årens lopp. Många ambassadörer, bergsråd, presidenter och kungligheter smakade på detta kulturhems delikatesser i köket eller matsalen.
Marie-Louise Didrichsen trollade skickligt fram måltider, där ett estetiskt och lockande utseende var lika viktigt som den delikata maten.
En vacker dukning, goda matvanor, ett lugnt tempo och en rofylld omgivning berikad med konst var feststämningens ingredienser. Denna kulturhistoriska matbok innehåller också valda recept från Marie-Louise Didrichsens kök.