Mausteista makua — etiopialaista ja eritrealaista ruokaa

Awalom, Gennet
Nimeke: Mausteista makua — etiopialaista ja eritrealaista ruokaa
Alkuteos: Laga kryddigt
Tekijät: Awalom, Gennet (Kirjoittaja)
Bruun, Heli von (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789516243521
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € (21,93 € alv 0 %)

Alkuteos: Laga kryddigt
Kustantaja: Suomen Lähetysseura
Painos: 1. painos, 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 76
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.25 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruokaohjeet, ruokakulttuuri, keittokirjat
Mausteista makua vie ruoanlaittajan makujen ja mausteiden maailmaan. Etiopialaisessa ja eritrealaisessa ruokakulttuurissa päämausteena on berbere, hienoksi jauhettu espanjanpippuri, johon on sekoitettu yli kymmentä erilaista maustetta. Se antaa ruoalle omaleimaisen aromin. Toinen ehdoton välttämättömyys on indzera-leipä. Se on ohutta hapahkoa leipää, jolla on ravinnossa vastaava asema kuin meillä perunalla.

Kauniisti kuvitettu Mausteista makua -kirja tarjoaa yksinkertaisia, Etiopian ja Eritrean ylänköjen kansojen tunnusomaisten ruokien reseptejä.

Yksinkertainen keittokirja sellaisista ruoista, joita myös meidän on helppo valmistaa, nyt kun mausteita on entistä helpommin saatavilla Suomessakin.

Suomentanut Heli von Bruun