Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen — Opetuskokonaisuuksia yläkouluun ja lukioon

Tuomisto, Maiju; Hopia, Anu; Aksela, Maija
Nimeke: Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen — Opetuskokonaisuuksia yläkouluun ja lukioon
Tekijät: Tuomisto, Maiju (Kirjoittaja)
Hopia, Anu (Kirjoittaja)
Aksela, Maija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789526649993
Tuotemuoto: Kierreselkä
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 43,00 € (37,72 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 1265723
Kustantaja: e-Oppi
Sarja: Eheyttävä opetus 1
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 177
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 54.8 Kemia harrasteena ja ajanvietteenä
Avainsanat: Koulu, Ruoka, kemia, kotitalous, molekyyligastronomia
KEMIAA KEITTIÖÖN JA KEITTIÖTÄ KEMIAAN!

Ruoka kiinnostaa kaikkia, mutta mitä kaikkea ruoanlaiton taustalta paljastuu?

Miten se voi innostaa oppilaita ymmärtämään arkipäivän ilmiöitä ja opiskelemaan mielekkäästi luonnontieteitä?

Ruokaan ja ruoanlaittoon liittyvät ilmiöt antavat mahdollisuuden lähestyä luonnontieteitä arkipäivän elämysten ja kokemusten pohjalta. Uusi Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen -kirja sukeltaa keittiön kemiaan ja rohkaisee tutustumaan luonnontieteisiin arkipäivän ilmiöiden kautta.

Kirja on tuotettu yhteisöllisesti opettajien kanssa osana Helsingin yliopiston Luma-keskuksen täydennyskoulutusta. Kirjoittajat ovat aiheesta innostuneita kemian ja kotitalouden opettajia. Teoksen toimittajat ovat tunnettuja alan tutkijoita