Nuotioruokaa — Tulella kokkaajan käsikirja - välineet, meenetelmät ja reseptit
Tornblad, Eric; Lamminpää, MikkoTuotetiedot
Nimeke: | Nuotioruokaa — Tulella kokkaajan käsikirja - välineet, meenetelmät ja reseptit | ||
Tekijät: | Tornblad, Eric (Kirjoittaja) Olsson, Ida (Valokuvaaja, tekijä) Lamminpää, Mikko (Toimittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789188335975 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 34,00 € (29,82 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Calazo Förlag |
Painos: | 2022 |
Julkaisuvuosi: | 2018 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 189 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | eräretkeily, retkeily, ruoanvalmistus, nuotiot |
Jos et ole koskaan laittanut avotulella ruokaa, nyt sen kokeileminen ja vieläpä onnistuminenkin kokkailussa on erittäin helppoa!
Nuotioruuanlaiton klassikkoteokseksi varmasti nouseva tulella kokkaajan käsikirja esittelee erilaiset ruokanuotiot, valmistusmenetelmät ja herkullisimmat reseptit.
Perinteinen nuotioruuan valmistus on aivan älyttömän hauskaa, kiehtovaa ja jännittävää, eikä tätä taitoa kannata unohtaa, vaikka retkikeittimiäkin olisi käsillä.
Nuotioruuanlaiton klassikkoteokseksi varmasti nouseva tulella kokkaajan käsikirja esittelee erilaiset ruokanuotiot, valmistusmenetelmät ja herkullisimmat reseptit.
Perinteinen nuotioruuan valmistus on aivan älyttömän hauskaa, kiehtovaa ja jännittävää, eikä tätä taitoa kannata unohtaa, vaikka retkikeittimiäkin olisi käsillä.