Ranskalaisen keittiön salaisuudet

Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone
Nimeke: Ranskalaisen keittiön salaisuudet
Alkuteos: Mastering The Art of French Cooking
Tekijät: Child, Julia (Kirjoittaja)
Bertholle, Louisette (Toimittaja)
Beck, Simone (Toimittaja)
Coryn, Sidonie (Kuvittaja)
Villa, Kyllikki (Kääntäjä)
Rannikko, Kirsti (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789510493465
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.12.2022
Hinta: 25,00 € (21,93 € alv 0 %)

Alkuteos: Mastering The Art of French Cooking
Kustantaja: WSOY
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 594
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoanvalmistus, leipominen, ruoka-aineet, elintarvikkeet, käsittely, gastronomia, ruokaperinne, ruokakulttuuri, keittokirjat
Avainsanat: Ranska, elintarvikkeet, gastronomia, keittokirjat, käsittely, leipominen, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokakulttuuri, ruokaperinne
Ranskalaisen keittotaidon klassikko.

Julia Childin maailmankuulu keittokirja sisältää yli 800 ruokaohjetta.

Ranskalaisen keittiön salaisuudet on jokaisen hyvää ruokaa ja makua arvostavan kotikokin perusteos. Tämän klassikon 800 yksityiskohtaista ruokaohjetta on jaoteltu selkeisiin osioihin: keittoihin, kastikkeisiin, kaloihin, lihoihin, kasviksiin jne, Kirjan selkärangan muodostavat muunneltavat ydinreseptit ja ruoanlaiton lainalaisuuksien opettelu. Kirja on säilyttänyt asemansa ranskalaisen keittotaidon perusteoksena yli kuudenkymmenen vuoden ajan, ja se ansaitsee yhä kunniapaikan keittiössä.

”Juuri tällainen keittokirjan tulee olla: täynnä herkullisia reseptejä, yksityiskohtaisia ohjeita ja tarkkoja piirroksia. Jotkut ohjeista tuntuvat ottavan luulot pois, mutta kuten Julia Child sanoo: 'Jos osaat lukea, osaat laittaa ruokaa.'" – Entertainment Weekly