Sadonkaari — Satokauden kutsuvimmat reseptit ja ideat
Heinlahti, Jatta; Monola, JonnaTuotetiedot
Nimeke: | Sadonkaari — Satokauden kutsuvimmat reseptit ja ideat | ||
Tekijät: | Heinlahti, Jatta (Kirjoittaja) Monola, Jonna (Kirjoittaja) Monola, Jonna (Valokuvaaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789523641297 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 33,00 € (28,95 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Aula & Co |
Painos: | 2021 |
Julkaisuvuosi: | 2020 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 173 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | kausiruoka, vuodenajat, vuotuisjuhlat, kasvisruoat, kalaruoat, koristeet, askartelu, luonnonkosmetiikka, valmistus |
Avainsanat: | satokausi, reseptit, ruoka |
Sadonkaari on suurella rakkaudella ja intohimolla hyvään ruokaan ja nautiskeluun sekä hemmotteluun laadittu tunnelman luoja.
Kirjassa kuljetaan läpi koko vuoden sadonkaari luonnosta inspiroituneena ja luontoa hyödyntäen. Resepteissä on puhtaita raaka-aineita sekä paljon vegaanisia kasvisvaihtoehtoja.
Jatta Heinlahti on kokenut ruokatoimittaja ja stylisti, jonka rakentamat kuvat ovat tuttuja monista ruoka- ja lifestylelehdistä, mainoksista sekä kirjoista.
Jonna Monola on valokuvaaja sekä jooga- ja meditaatio-opettaja, jolle on tärkeää hyvä ja tasapainoinen elämä höystettynä arjen luksuksella. Hän on kuvannut yli kymmenen vuoden ajan intohimoisesti ruokaa ja viinejä ja työskennellyt useiden eri lifestylebrändien kanssa.
Kirjassa kuljetaan läpi koko vuoden sadonkaari luonnosta inspiroituneena ja luontoa hyödyntäen. Resepteissä on puhtaita raaka-aineita sekä paljon vegaanisia kasvisvaihtoehtoja.
Jatta Heinlahti on kokenut ruokatoimittaja ja stylisti, jonka rakentamat kuvat ovat tuttuja monista ruoka- ja lifestylelehdistä, mainoksista sekä kirjoista.
Jonna Monola on valokuvaaja sekä jooga- ja meditaatio-opettaja, jolle on tärkeää hyvä ja tasapainoinen elämä höystettynä arjen luksuksella. Hän on kuvannut yli kymmenen vuoden ajan intohimoisesti ruokaa ja viinejä ja työskennellyt useiden eri lifestylebrändien kanssa.