Sikke ja Lieminen Toscanassa
Sumari, Sikke; Luomanen, JaakkoTuotetiedot
| Nimeke: | Sikke ja Lieminen Toscanassa | ||
| Tekijät: | Sumari, Sikke (Kirjoittaja) Luomanen, Jaakko (Kirjoittaja) Luomanen, Yulia (Valokuvaaja) |
||
| Tuotetunnus: | 9789511513315 | ||
| Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
| Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
| Ilmestymispäivä: | 8.10.2025 | ||
| Hinta: | 31,00 € (27,19 € alv 0 %) | ||
|
|||
| Kust. tuotetunnus: | 1MML |
| Kustantaja: | Otava |
| Painos: | 1. painos, 2025 |
| Julkaisuvuosi: | 2025 |
| Kieli: | suomi |
| Sivumäärä: | 192 |
| Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Uutuuskirjat Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
| Kirjastoluokka: | 68.25 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri |
| YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruokakulttuuri, ruokaperinne |
| Avainsanat: | ruokaohjeet, Toscana, ruoanvalmistus, Italia, pasta, salaatit, jälkiruoat, liharuoat, kasvisruoat |
Keittiön kautta Toscanan sydämeen.
Italian sydän, vehreä Toscana, on hyvän ruoan ja viinin tyyssija. Vihannes- ja viinitarhojen runsaista sadoista loihditaan vuosisataisia perinteitä kunnioittavia herkullisia aterioita. Toscanaan kotiutuneet Sikke ja Lieminen ovat maistelleet, tutkineet ja kokkailleet sydämensä kyllyydestä, ja tuloksena on yli 70 herkullista ruokaohjetta.
Reseptit on jaettu italialaisittain seitsemään lukuun alkupaloista jälkiruokiin. Reseptejä täydentävät makumuistot ja katsaukset keskeisiin ruoka-aineisiin sekä vinkit toscanalaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa käytettäviä raaka-aineita tai niille sopivia korvikkeita saa kaikkialta Suomesta.
Italian sydän, vehreä Toscana, on hyvän ruoan ja viinin tyyssija. Vihannes- ja viinitarhojen runsaista sadoista loihditaan vuosisataisia perinteitä kunnioittavia herkullisia aterioita. Toscanaan kotiutuneet Sikke ja Lieminen ovat maistelleet, tutkineet ja kokkailleet sydämensä kyllyydestä, ja tuloksena on yli 70 herkullista ruokaohjetta.
Reseptit on jaettu italialaisittain seitsemään lukuun alkupaloista jälkiruokiin. Reseptejä täydentävät makumuistot ja katsaukset keskeisiin ruoka-aineisiin sekä vinkit toscanalaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa käytettäviä raaka-aineita tai niille sopivia korvikkeita saa kaikkialta Suomesta.