Suomalainen Lihakirja
Stenros, ManneTuotetiedot
| Nimeke: | Suomalainen Lihakirja |
| Tekijät: | Stenros, Manne (Kirjoittaja) Mäkelä, Ari (Valokuvaaja, tekijä) |
| Tuotetunnus: | 9789525913293 |
| Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
| Saatavuus: | Tilaustuote toimitetaan myöhemmin |
| Hinta: | 51,00 € (44,74 € alv 0 %) |
| Kustantaja: | A la carte kirjat |
| Painos: | 2016 |
| Julkaisuvuosi: | 2016 |
| Kieli: | englanti, monia kieliä, suomi |
| Sivumäärä: | 92 |
| Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
| Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
| YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | gastronomia, liharuoat, ruokakulttuuri, ruokaperinne, ravintolat, luonnonmukainen tuotanto |
Kirja on valmistettu teemalla 100 -vuotta suomalaista lihanjalostusta. Kirjassa esitellään suomalaisten lihanjalostajien, tuottajien, ammattikoulujen ja keittiömestareiden lihaherkkuja aina linnuista riistaan näyttävin kuvin ja reseptein.
Näyttävässä lahja- ja reseptikirjassa tulee hyvin esiin suomalainen ruokakulttuuri, kulttuurimaisema ja luonto.
Näyttävässä lahja- ja reseptikirjassa tulee hyvin esiin suomalainen ruokakulttuuri, kulttuurimaisema ja luonto.