Tanen opas talvivalkosipulin kasvatukseen
Hintikainen, Petra; Hintikainen, PiiaTuotetiedot
Nimeke: | Tanen opas talvivalkosipulin kasvatukseen | ||
Tekijät: | Hintikainen, Petra (Kirjoittaja) Hintikainen, Piia (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789529376797 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 25,00 € (21,93 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Maaelo |
Painos: | |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 112 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | valkosipuli, viljely, kasvinviljely |
Mikä on talvivalkosipuli? Milloin se istutetaan? Miten valkosipuleita lannoitetaan? Mitä ovat itusilmut? Onko valkosipulin kasvatus vaikeaa?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Tanelta, jonka yksityiskohtaisilla, mutta yksinkertaisilla ohjeilla jokainen voi kasvattaa talvivalkosipulia onnistuneesti omassa puutarhassa.
Tähän kirjaan on tiivistetty yli 20 vuoden kokemus talvivalkosipulin kasvatuksesta, yrityksistä ja onnistumisista, ja loppujen lopuksi suuresta riemusta valloittavien valkosipuleiden makunautintojen parissa.
Puutarhaponi Rimmruu - Kasvutarinoita Juuristosta saa jatkoa talvivalkosipulin kasvatusoppaan muodossa. Lukija pääsee matkalle valkosipulin historian alkuhämäristä nykypäivän kotipuutarhurin kasvimaalle, suuren valkoisen äärelle.
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Tanelta, jonka yksityiskohtaisilla, mutta yksinkertaisilla ohjeilla jokainen voi kasvattaa talvivalkosipulia onnistuneesti omassa puutarhassa.
Tähän kirjaan on tiivistetty yli 20 vuoden kokemus talvivalkosipulin kasvatuksesta, yrityksistä ja onnistumisista, ja loppujen lopuksi suuresta riemusta valloittavien valkosipuleiden makunautintojen parissa.
Puutarhaponi Rimmruu - Kasvutarinoita Juuristosta saa jatkoa talvivalkosipulin kasvatusoppaan muodossa. Lukija pääsee matkalle valkosipulin historian alkuhämäristä nykypäivän kotipuutarhurin kasvimaalle, suuren valkoisen äärelle.