Terveyttä vai sairautta ruoasta? — Kattava opas ruoka-aineiden vaikutuksesta hyvinvointiin

Jääskeläinen, Soili
Nimeke: Terveyttä vai sairautta ruoasta? — Kattava opas ruoka-aineiden vaikutuksesta hyvinvointiin
Alkuteos: Foods That Harm, Foods That Heal
Tekijät: Jääskeläinen, Soili (Toimittaja)
Tuomisto, Pekka (Kääntäjä)
Jääskeläinen, Soili (Kääntäjä)
Rautanen, Eeva (Kääntäjä)
Kaura, Jaana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522963345
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tilaustuote toimitetaan myöhemmin
Hinta: 56,00 € (49,12 € alv 0 %)

Alkuteos: Foods That Harm, Foods That Heal
Kustantaja: Valitut Palat
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 303
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ravitsemus, ravintoaineet, ruoka-aineet, terveyshyödyt, terveyshaitat, ravinto, sairaudet, ruokavaliot, terveysvaikutukset, niksit, ruoanvalmistus
Avainsanat: ravitsemus, ruoka-aineet, terveellinen ruoka
Tämä ainutlaatuinen opaskirja esittelee yli 120 ruoka-aineen terveysvaikutukset ja mahdolliset haitat - aamiaismuroista öljyihin ja kaikkeen siltä väliltä. Ovatko kananmunat hyväksi vai haitaksi terveydelle? Missä hedelmissä ja marjoissa on eniten antioksidantteja? Voiko Alzheimerin tautia tai silmäsairauksia ehkäistä ruokavalion avulla? Mitä transrasvat ovat ja miksi ne ovat haitallisia? Mitkä lisäaineet ovat turvallisia? Kirjassa käydään myös läpi yli 60 yleistä vaivaa ja sairautta ja kerrotaan, millä ruoilla niitä voi ehkäistä tai helpottaa. Tämä tuoreeseen tutkimustietoon perustuva kirja kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ravitsemuksesta ja terveellisestä ruoasta!