Tornionlaakson Ruokakulttuuri
Tuotetiedot
Nimeke: | Tornionlaakson Ruokakulttuuri |
Tekijät: | Stenros, Manne (Valokuvaaja, tekijä) |
Tuotetunnus: | 9789525913064 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Tilaustuote toimitetaan myöhemmin |
Hinta: | 51,00 € (44,74 € alv 0 %) |
Kustantaja: | A la carte kirjat |
Painos: | 1. painos, 2011 |
Kieli: | monia kieliä, ruotsi, suomi |
Sivumäärä: | 142 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | keittokirjat, ruokaohjeet, ruokakulttuuri, ruokaperinne |
Kirja on kaksikielinen makumatka Tornionlaakson ruokakulttuuriin. Kaikki ruuat on valmistettu ja kuvattu Kukkolankoskella, missä siiat, lohet ja nahkiaiset nousevat jokeen kutemaan. Lyhyen hetken kalaa on runsaasti ja on juhlan aika, sen jälkeen syödään savustettua, suolattua ja hapatettua kalaa, kaadetaan riistaa ja herkutellaan porolla. Kirja on saatavilla myös ruotsinkielisillä kansilla jossa sama ISBN.