Tornionlaakson Ruokakulttuuri

Nimeke: Tornionlaakson Ruokakulttuuri
Tekijät: Stenros, Manne (Valokuvaaja, tekijä)
Tuotetunnus: 9789525913064
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tilaustuote toimitetaan myöhemmin
Hinta: 51,00 € (44,74 € alv 0 %)

Kustantaja: A la carte kirjat
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: monia kieliä, ruotsi, suomi
Sivumäärä: 142
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: keittokirjat, ruokaohjeet, ruokakulttuuri, ruokaperinne
Kirja on kaksikielinen makumatka Tornionlaakson ruokakulttuuriin. Kaikki ruuat on valmistettu ja kuvattu Kukkolankoskella, missä siiat, lohet ja nahkiaiset nousevat jokeen kutemaan. Lyhyen hetken kalaa on runsaasti ja on juhlan aika, sen jälkeen syödään savustettua, suolattua ja hapatettua kalaa, kaadetaan riistaa ja herkutellaan porolla. Kirja on saatavilla myös ruotsinkielisillä kansilla jossa sama ISBN.