USA - Keittokirja
Takala, Mikko; Rekola, SamiTuotetiedot
Nimeke: | USA - Keittokirja | ||
Tekijät: | Takala, Mikko (Kirjoittaja) Rekola, Sami (Kirjoittaja) Anttonen, Tommi (Valokuvaaja, tekijä) |
||
Tuotetunnus: | 9789523733220 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 1.2.2023 | ||
Hinta: | 28,00 € (24,56 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Readme.fi |
Painos: | 2023 |
Julkaisuvuosi: | 2023 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 432 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruokakulttuuri, ruokaperinne, ruokamatkailu, kaupungit |
Avainsanat: | Yhdysvallat, kaupungit, ruokakulttuuri, ruokamatkailu, ruokaperinne |
Miten Teksas grillaa? Kuinka tehdään Portlandin
parhaat katuruokaklassikot? Mitä tacojen väliin
tulee Los Angelesissa? Mikä on Nashvillen tulikanan salaisuus?
Ruokatoimittaja Mikko Takalan ja valokuvaaja Tommi Anttosen USA - Keittokirja vie värikkäälle ruokamatkalle kahteentoista amerikkalaiseen kaupunkiin New Yorkista San Franciscoon. Vuosia valmisteltu järkäle esittelee monipuolisen ja ennen kaikkea monikulttuuriseen suurvallan rakastetuimmat ruuat komein kuvin, helpoin reseptein ja - kyllä - musiikkisuosituksin.
USA - Keittokirja on myös matkakirja, joka sukeltaa pää edellä huikeiden ruokakaupunkien ravintola- ja kulttuurielämysten kimppuun Kalifornian fiinistä fine diningista Lower East Siden burlesque-luoliin leppoisia dive-baareja unohtamatta.
Kirjan ruokaohjeet ovat Takalan ja keittiömestari Sami Rekolan käsialaa. Kaksikon edellinen keittokirja Street Food Japan - Koti- ja katuruokaa Japanista (Readme.fi) valittiin Vuoden Keittokirjaksi 2020.
parhaat katuruokaklassikot? Mitä tacojen väliin
tulee Los Angelesissa? Mikä on Nashvillen tulikanan salaisuus?
Ruokatoimittaja Mikko Takalan ja valokuvaaja Tommi Anttosen USA - Keittokirja vie värikkäälle ruokamatkalle kahteentoista amerikkalaiseen kaupunkiin New Yorkista San Franciscoon. Vuosia valmisteltu järkäle esittelee monipuolisen ja ennen kaikkea monikulttuuriseen suurvallan rakastetuimmat ruuat komein kuvin, helpoin reseptein ja - kyllä - musiikkisuosituksin.
USA - Keittokirja on myös matkakirja, joka sukeltaa pää edellä huikeiden ruokakaupunkien ravintola- ja kulttuurielämysten kimppuun Kalifornian fiinistä fine diningista Lower East Siden burlesque-luoliin leppoisia dive-baareja unohtamatta.
Kirjan ruokaohjeet ovat Takalan ja keittiömestari Sami Rekolan käsialaa. Kaksikon edellinen keittokirja Street Food Japan - Koti- ja katuruokaa Japanista (Readme.fi) valittiin Vuoden Keittokirjaksi 2020.