USA - Keittokirja

Takala, Mikko; Rekola, Sami
Nimeke: USA - Keittokirja
Tekijät: Takala, Mikko (Kirjoittaja)
Rekola, Sami (Kirjoittaja)
Anttonen, Tommi (Valokuvaaja, tekijä)
Tuotetunnus: 9789523733220
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.2.2023
Hinta: 28,00 € (24,56 € alv 0 %)

Kustantaja: Readme.fi
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 432
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruokakulttuuri, ruokaperinne, ruokamatkailu, kaupungit
Avainsanat: Yhdysvallat, kaupungit, ruokakulttuuri, ruokamatkailu, ruokaperinne
Miten Teksas grillaa? Kuinka tehdään Portlandin
parhaat katuruokaklassikot? Mitä tacojen väliin
tulee Los Angelesissa? Mikä on Nashvillen tulikanan salaisuus?

Ruokatoimittaja Mikko Takalan ja valokuvaaja Tommi Anttosen USA - Keittokirja vie värikkäälle ruokamatkalle kahteentoista amerikkalaiseen kaupunkiin New Yorkista San Franciscoon. Vuosia valmisteltu järkäle esittelee monipuolisen ja ennen kaikkea monikulttuuriseen suurvallan rakastetuimmat ruuat komein kuvin, helpoin reseptein ja - kyllä - musiikkisuosituksin.
USA - Keittokirja on myös matkakirja, joka sukeltaa pää edellä huikeiden ruokakaupunkien ravintola- ja kulttuurielämysten kimppuun Kalifornian fiinistä fine diningista Lower East Siden burlesque-luoliin leppoisia dive-baareja unohtamatta.

Kirjan ruokaohjeet ovat Takalan ja keittiömestari Sami Rekolan käsialaa. Kaksikon edellinen keittokirja Street Food Japan - Koti- ja katuruokaa Japanista (Readme.fi) valittiin Vuoden Keittokirjaksi 2020.