Villiä ja valloittavaa — suomalaisen nykykeittiön helmiä

Tallberg, Sami
Nimeke: Villiä ja valloittavaa — suomalaisen nykykeittiön helmiä
Tekijät: Tallberg, Sami (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789525969375
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € (32,46 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjakaari
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 127
Tuoteryhmät: Kaikki tuotteet
Tietokirjallisuus
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruokakulttuuri, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, vuodenajat
Suomalainen ruokakulttuuri on luonnollista ja juurevaa - ja kekseliään kokin hyppysissä täynnä yllätyksiä. Suomalaisessa ruoassa on rohkeutta sekä tuhdisti väriä ja makua.

Pohjoismaalainen makupaletti syntyy villiyrteistä, marjoista ja sienistä, puhtaiden järvien kaloista ja metsien riistasta. Vuodenaikojen sesonkiherkut ja läheltä hankitut raaka-aineet tarjoavat arki- ja juhlapöytään ihastuttavaa vaihtelua.

Suomalainen ruoka on villiä ja valloittavaa!

Sami Tallberg on keittiömestari, villiruokaguru ja nykypäivän metsästäjä-keräilijä.