Villiyrttikeittokirja
Tallberg, Sami; Lehmuskallio, Eija; Lehmuskallio, JoukoTuotetiedot
Nimeke: | Villiyrttikeittokirja | ||
Tekijät: | Tallberg, Sami (Kirjoittaja) Lehmuskallio, Eija (Kirjoittaja) Lehmuskallio, Jouko (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789523739512 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 2.5.2025 | ||
Hinta: | 30,00 € (26,32 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Readme.fi |
Painos: | 1. painos, 2025 |
Julkaisuvuosi: | 2025 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 615 |
Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Uutuudet Tietokirjallisuus Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Avainsanat: | yrtit, maustekasvit, luonnonkasvit, mausteet, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, keittokirjat |
Klassikkoteoksen merkittävästi uudistettu ja laajennettu painos!
Vuonna 2010 ensimmäisen kerran julkaistussa ja koko ajan täydentyvässä klassikkoteoksessa esitellään nyt 128 villikasvia resepteineen. Hyödynnettäviä villikasveja löytää niin meren rannoilta, metsistä, niityiltä kuin pihapiiristäkin.
Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruoissa.
Palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion otta-mat erinomaiset tunnistuskuvat, tiivistetty kasvikohtainen informaatio seka keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin.
Mitään korvikkeita nämä kasvit eivat ole, vaikka moni niin saattaakin kuvitella. Samin valmistamat annokset näistä villiyrteistä ovat olleet järjestään myyntihittejä hänen työskentelemissä ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään.
Vuonna 2010 ensimmäisen kerran julkaistussa ja koko ajan täydentyvässä klassikkoteoksessa esitellään nyt 128 villikasvia resepteineen. Hyödynnettäviä villikasveja löytää niin meren rannoilta, metsistä, niityiltä kuin pihapiiristäkin.
Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruoissa.
Palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion otta-mat erinomaiset tunnistuskuvat, tiivistetty kasvikohtainen informaatio seka keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin.
Mitään korvikkeita nämä kasvit eivat ole, vaikka moni niin saattaakin kuvitella. Samin valmistamat annokset näistä villiyrteistä ovat olleet järjestään myyntihittejä hänen työskentelemissä ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään.