Voita
Yuzuki, AsakoTuotetiedot
| Nimeke: | Voita | ||
| Alkuteos: | バター | ||
| Tekijät: | Yuzuki, Asako (Kirjoittaja) Vanninen, Kosti (Kääntäjä) |
||
| Tuotetunnus: | 9789512446339 | ||
| Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
| Saatavuus: | Tulossa 12.1.2026 | ||
| Ilmestymispäivä: | 12.1.2026 | ||
| Hinta: | 30,00 € (26,32 € alv 0 %) | ||
|
|||
| Alkuteos: | バター |
| Kustantaja: | Gummerus |
| Painos: | 1. painos, 2026 |
| Julkaisuvuosi: | 2026 |
| Kieli: | suomi |
| Sivumäärä: | 516 |
| Tuoteryhmät: | Kaikki tuotteet Kaunokirjallisuus |
| Kirjastoluokka: | 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus |
| Avainsanat: | ilmiö, Tokio, ajatuksia herättävä, murha, kiinnostava, Japani, ruoka, mysteeri, feminismi, naisten asema, ruoka & juoma, mielenterveys, kirjallinen trilleri |
Kansainvälinen myyntimenestys käsittelee ruokaa ja ruokakulttuuria, yhteiskunnan misogyniaa ja naisten ulkonäköpaineita, kehopositiivisuutta ja fat shamingia sekä epäkonventionaalisia parisuhteita.
Gourmet-kokki Manako Kajiin väitetään hurmanneen varakkaita poikamiehiä herkullisella kotiruoallaan – ja sitten myrkyttäneen heidät. Tapaus on vanginnut koko kansan huomion, mutta Tokion tutkintavankilassa istuva Kajii ei suostu puhumaan lehdistölle. Ei ennen kuin toimittaja Rika Machida keksii pyytää häneltä kirjeessään naudanlihapadan reseptiä.
Tapaamiset Kajiin kanssa muistuttavat enemmän ruoanlaiton mestarikurssia kuin tutkivaa journalismia, sillä Rika toivoo gastronomisen ajatustenvaihdon murtavan Kajiin hiljaisuuden. Sen sijaan muutos tapahtuu hänessä itsessään: jokaisen syödyn aterian myötä Rikan kehossa herää jotakin uutta.
Gourmet-kokki Manako Kajiin väitetään hurmanneen varakkaita poikamiehiä herkullisella kotiruoallaan – ja sitten myrkyttäneen heidät. Tapaus on vanginnut koko kansan huomion, mutta Tokion tutkintavankilassa istuva Kajii ei suostu puhumaan lehdistölle. Ei ennen kuin toimittaja Rika Machida keksii pyytää häneltä kirjeessään naudanlihapadan reseptiä.
Tapaamiset Kajiin kanssa muistuttavat enemmän ruoanlaiton mestarikurssia kuin tutkivaa journalismia, sillä Rika toivoo gastronomisen ajatustenvaihdon murtavan Kajiin hiljaisuuden. Sen sijaan muutos tapahtuu hänessä itsessään: jokaisen syödyn aterian myötä Rikan kehossa herää jotakin uutta.